Kennismakingsgesprek


Dit is een telefonisch gesprek van 10 tot 15 minuten. In dit gesprek bespreken we wat je wensen en verwachtingen zijn en leg ik je in het kort uit wat mijn werkwijze is en wat je van mij als gewichtsconsulente kunt verwachten. Is de klik goed en wil je graag met mij het traject in dan stuur ik de nodige informatie per post naar je toe en plannen we de vervolgafspraken. Het gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. 

Gratis!


NEEM CONTACT OP > Intake


In het kennismakingsgesprek heb je een eetdagboekje en een anamneseformulier gekregen, deze stuur je voor het intakegesprek per mail naar me toe zodat we dit in het gesprek kunnen bespreken. Ook is er een eerste weeg- en meetmoment. Op een relaxte, ongedwongen manier wordt er ook inzicht gegeven waar de pijnpunten liggen. Kortom het intakegesprek is er vooral om meer inzicht te krijgen hoe het met je gaat op het moment dat we starten met het programma. 

50-60 minuten: €57,50

NEEM CONTACT OP >
 

 

 Vervolg consult


In het vervolg consult worden de ervaringen en de eventuele knelpunten van de afgelopen periode besproken en is er een weeg- en meetmoment. Er is voldoende ruimte voor jou als cliënt om vragen te stellen en je gevoelens te bespreken als je daar behoefte aan hebt.
Omdat het een stap-voor-stap methode is krijg je elk consult weer nieuwe informatie waar je de komende periode weer mee aan de slag kunt. 

30-45 minuten: €39,50

NEEM CONTACT OP >

 

 Telefonisch consult


Soms heb je tussen de afspraken door nog vragen die niet kunnen wachten of wil je gewoon even je verhaal kwijt, dit kan natuurlijk. Je kunt een telefonisch consult aanvragen via whatsapp of per mail, dan maken we samen een afspraak wanneer we ongestoord met elkaar kunnen bellen. Ook is er de mogelijkheid om via whatsapp even kort met elkaar te overleggen, dit is kosteloos. Het telefonisch consult en een kort whatsappgesprek is alleen mogelijk tijdens kantoortijden. 

5-15 minuten: €15,-

NEEM CONTACT OP >

 

 Eenmalig consult


Wil je graag wat meer inzicht in je eet- en beweegpatroon, maar wil je verder geen vervolgconsult? Dan bestaat er de mogelijkheid voor een eenmalig consult. Voordat ik naar je toe kom, stuur je het eet- en beweegdagboekje per mail naar me toe zodat ik een goed beeld kan vormen van je huidige patroon en je een zo goed mogelijk advies kan geven. Ik adviseer je vooraf jouw belangrijkste vragen op papier te zetten zodat je het maximale uit je consult haalt. 

60 minuten: €90,-

NEEM CONTACT OP >

 

 

 3 of 6 maanden coaching


Vind je het na het programma nog te vroeg om alleen verder te gaan? En heb je behoefte aan de zogenoemde ‘stok achter de deur’? Dan is er een na-traject. Samen spreken we af hoeveel tijd we tussen de afspraken plannen en hoe vaak je nog een afspraak wilt. Zo kan je nieuwe gewoonte echt inslijpen en kun je je na een tijdje niet meer voorstellen hoe je eetgewoontes vroeger waren. In het consult is er ruimte voor een weeg- en meetmoment.

20-30 minuten: €25,-

NEEM CONTACT OP >
 

Duo consult

Soms is het gewoon fijner om met z'n tweetjes een nieuwe start te maken. Je hebt steun, kunt samen overleggen en je kunt de kosten delen. Dit is mogelijk in een duo consult. 
 

Intakegesprek 90 minuten:        €85,-

Vervolg consult 60 minuten:     €60,-


NEEM CONTACT OP >

 

Groepen

Het is mogelijk om met meerdere personen te starten. Voor meer informatie kun je per email contact opnemen, dan wordt er  vrijblijvend een offerte opgesteld. 


Prijs op aanvraag

 


NEEM CONTACT OP >


 

 Online traject

Is de afstand te groot of wens je geen bezoek te ontvangen? Dan kun je kiezen voor het online traject. Hierbij bestaat het contact alleen via telefoon, mail en skype / FaceTime. Het kennismakingsgesprek vindt plaats via de telefoon. Elke week krijg je nieuwe informatie via de mail waar je mee aan de slag kunt. Het intakegesprek en de vervolgconsulten vinden plaats via skype / FaceTime.

Het basis traject bestaat uit 1 intakegesprek en 8 vervolgconsulten van 30 minuten via skype / FaceTime. Mocht je meer gesprekken willen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Hiervoor betaal je per gesprek een meerprijs. Het online traject is net zo intensief als het traject met huisbezoek. 

Basistraject:                         €250,-

Meerprijs per gesprek:     €20,-


NEEM CONTACT OP >
 

Overvol Hoofd Programma

Loop jij soms over omdat je steeds bezig bent met al de ballen in de lucht te houden? In deze maatschappij heeft ons brein nooit rust, alles gaat 24/7 door.

Het Overvol Hoofd Programma leert je hoe je met een paar bewegingen of het kloppen of aanraken van bepaalde punten, je ZELF je batterij weer oplaadt. Het lichaam is een krachtig en mooi instrument! Het geeft ons dagelijks veel signalen, die we meestal negeren totdat het echt te laat is. We zoeken dan de hulp buiten ons zelf, maar met dit programma ga je leren hoe je zelf je lijf een boost kunt geven. Dit programma wordt in groepsverband gegeven op de maandagavond van 20:00 - 20:45. Het traject duurt een aantal weken (het is nu nog volop in ontwikkeling, de precieze duur wordt  t.z.t. hier vermeld)

30 - 45 minuten: €10,-


NEEM CONTACT OP >