Linda Janssen-Broens

____________________________________________
Gezonde voeding, wat is nu gezonde voeding? Dat is wat ik me zo vaak af heb gevraagd. Door al de superfoods en een leven zonder suiker zag ik door de bomen het bos niet meer.

Van jongs af aan was mijn interesse in voeding aanwezig. Zeker in de pubertijd waar iedereen zich te dik vindt, terwijl bijna iedereen een lijn heeft om jaloers op te zijn! In die tijd heb ik genoeg diëten gevolgd en ook de jaren daarna was ik vaak bezig met wat goed is voor je lichaam.

Op internet werd ik niet veel wijzer, kortom ik wilde nu zelf wel eens weten waarom sommige voedingsmiddelen slecht voor je zijn en niet weer met de volgende hype mee waaien. Zo is de interesse ontstaan om de opleiding tot ‘Gewichtsconsulente’ te volgen. Gewoon voor mezelf en mijn gezin, dacht ik.

Al snel merkte ik dat ik mijn kennis wil delen en anderen wil helpen. Niet alleen met afvallen, want eigenlijk vind ik dit bijzaak. Voor mij zegt het getal op de weegschaal niet zo veel. Ik vind het veel belangrijker dat iemand zich goed voelt. Je mag bij mij zonder schaamte jezelf zijn. Ik hou van de puurheid van de mens. Je bent uniek, waarom zou je op iemand anders willen lijken?

Graag help ik jou om de balans terug te vinden tussen hoe jij je voelt en wat je in de spiegel ziet. Met een paar kleine aanpassingen in je eetgedrag kun je al grote veranderingen behalen. Met als cadeautje het gewicht te krijgen wat bij je past! NEEM CONTACT OP >