Mijn eerste blog!

3 oktober 2017


En dan ga je starten, in een hectische periode in je leven. Een zoontje van 14 maanden die nog geen nacht doorgeslapen heeft en een dochter van 5½ die de hele dag actief is. ’s Avonds niet op de bank ploffen als de kindjes in bed liggen, maar je boeken tevoorschijn toveren en gaan leren...

Maar geen moment heb ik getwijfeld, de stof is te interessant. Ik voel dat dit is wat ik wil en ik merk dat ik weer enthousiast en gedreven ben in alles wat ik doe. Er waren genoeg moeilijke momenten, iedereen krijgt hobbels in zijn leven die hij moet nemen. Ik kreeg te maken met onzekerheid, examenstress en het gevoel dat het allemaal te veel was.

Sommige vriendschappen kwamen op een lager pitje te staan. De keerzijde was dat er nieuwe mensen op m’n pad kwamen die dezelfde passie deelden voor hun vak, zonder hun was het eindresultaat nooit zo mooi geworden. Interessante diepgaande gesprekken en lieve opbeurende woorden. Mensen die onvoorwaardelijk achter me staan. Een man die me steunt en mij laat groeien. Hij moest even pas op de plaats nemen, omdat de tijd anders ingedeeld moest worden.   

Maar het eindresultaat mag er zijn. Met mijn diploma op zak en vandaag mijn site online met mijn eerste blog, ben ik trots! Trots op wat ik bereikt heb. En ik heb nog veel meer zin in hoe het zich gaat ontwikkelen!! 

Welkom bij Puur & in Balans. Puur, authentiek en samen gaan we zorgen voor een eet- en leefstijl die weer in balans is!!

~ Linda ~

Mijn eerste blog!


  • Uitvoerdatum: 03/10/2017