IK BEN IK!

1 maart 2018
Als je kind te dik is, komen daar veel gevoelens bij kijken. Bij het kind in de vorm van schaamte, zich niet goed genoeg of mislukt voelen, er niet bij horen... Maar ook bij de ouders zijn er veel gevoelens: doe ik het wel goed? Schuldgevoelens, het gevoel dat je gefaald hebt als ouder. Heel begrijpelijk allemaal, maar meestal onterecht.

Op dit moment krijgen we zoveel informatie via internet over voeding en deze zijn meestal heel tegenstrijdig. Vaak ook niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Als ouder weet je niet meer wat nu echt goed is.

In juni start ik met het ‘IK BEN IK!’ programma. Hierbij krijg je veel tips over wat gezonde voeding is. Maar wat ik minstens zo belangrijk vind, is dat het kind en de ouders zich weer goed gaan voelen.

Kinderen staan vandaag de dag veel onder druk. De druk om perfect en gelukkig te zijn. Dat laat social media je in ieder geval geloven.

In het ‘IK BEN IK!’ programma gaan we, buiten de voeding en meer bewegen, ook aan de slag met het zelfbeeld van het kind en proberen we het stukje bij stukje weer in zichzelf en zijn eigen unieke kracht geloven.

Ben je geïnteresseerd? Neem alvast contact met me op. Dan starten we samen in juni!
 

IK BEN IK!


  • Uitvoerdatum: 01/03/2018